080302
Fortfarande inga tävlingar körda på Nya Kallehov denna vinter.
Vädret är inte snällt.

070218
ÖMK Rundbana kom på tredje plats i dagens serietävling på Nya Kallehov. Detta innebar femte och sista plats i serien och
ingen finalomgång.
Stefan Svensson tog 18 poäng på sina 6 heat och var outstanding. I det första heatet tangerade han Ulf Engenströms ett år gamla banrekord på 53.5 sek. Nu drar Stefan iväg på Rysslandturne. Vi önskar honom lycka till.

070212
Stefan Svensson klar för VM-final efter en fjärdeplats
i sin semifinal i Tyska Inzell. Finalen körs över 6 dagar.
24-25/2 Ufa, 10-11/3 Assen Holland, 17-18/3 Berlin Tyskland
---
Söndag 18 februari är det lagserietävling på Kallehov.
Deltagande lag är:
ÖMK Rundbana, Funbo, Gävle och Östersund.

061214
Santa Cup 26 december i Örnsköldsvik är inställd.

061008
17 december körs en nationell VM-kvaltävling i Östersund.

Santa Cup i december kommer att köras enligt följande:
26 dec Örnsköldsvik
27 dec Östersund
28 dec Bollnäs
29 dec Gävle

Den 30:e december körs det en internationell tävling i Hedemora.

En Fantombild inlagd under BILDER

060812
En del ändringar på sidan gjorda.

060118
VM-Semifinalerna är lottade. Posa ska köra i Inzell och Stefan i Krasnogorsk.

060116
Posa och Stefan gick båda vidare från VM-kvartsfinalerna. Posa kom 3:a i Kuusankoski  och Stefan kom 7:a i Saalfelden efter en hel del cykelstrul. De 8 bästa i varje kvartsfinal vidare till semi.

060116
I Svenska lagserien har ÖMK kommit 2:a i första omgången i Östersund och 3:a i omgång två på Nya Kallehov.
Posa har på dessa två omgångar kört 15+15 och Stefan har kört 14+13. Hans Tjärnberg har 9+7, Gösta Sundelin har 6+5, Lars Eriksson 4 och Ulf Ledström 3 har kört varsin match.
De återstående matcherna för ÖMK är 10 februari i Gävle och 11 februari i Bollnäs.

060101
Santa Cup har körts i slutet av december. 4 deltävlingar (Östersund, Gävle, Bollnäs och Hedemora).

Posa Serenius kom 2:a i Gävle och vann i Hedemora. Stefan Svensson tog 2:a platsen i Bollnäs.

050906

Ett halvår sedan Liga-B tävlingen på Nya Kallehov. Har ändrat lite på bildsidan.

050306

Posa Serenius vann Liga-B tävlingen på Nya Kallehov 6 mars.
2:a kom Stefan Svensson ÖMK och 3:a Gösta Sundelin Njurunda.

Posa satte även banrekord med tiden 54.6.

050305
Stefan Svensson vann Kartoffelrennen i Skövde.

050304
Posa Serenius vann den Internationella tävlingen i Motala. Stefan Svensson kom på fjärde plats.

050303
Stefan Svensson vann Funbos Liga-A tävlingen i Morgongåva före Posa Serenius.

041219

Posa vann i Östersund

Posa Serenius vann det Svenska VM-kvalet idag i Östersund. Han kommer att köra VM-kvartsfinalen i Bollnäs 15-16/1.

1 Posa Serenius Örnsköldsviks MK 15p (Bollnäs)
2 Micke Persson Bollnäs MK 13p (Saransk)
3 Torleif Burman Funbo MS 12p (Ufa semi)
4 Tomas Ekström Bollnäs MK 12p (Bollnäs)
5 Tommy Björklin Bollnäs MK 10p (Bollnäs)
6 Tommy Flyktman Funbo MS 10p (Saalfelden)
7 Hans-Olov Olsen Jämtlands MK 9p (Saransk)
8 P-A Lindström Jämtlands MK 8p(Saalfelden)
9 Peter Koj SMK Hedemora 8p (Reserv Bollnäs)
10 Martin Ljungqvist Jämtlands MK 6p (Reserv Bollnäs)

Stefan Svensson 2:a i Uppsala.

Lördagen den 27:e mars, dagen efter SM-finalen kördes en Öppen tävling på Studenternas i Uppsala. Antony Klatovsky vann före Stefan Svensson. Robert Eibl kom 3:a, Micke Persson 4:a och Posa Serenius slutade 5:a.
Denna tävling var den sista inom Svensk Isracing för säsongen 2003/2004.

040326
Posa Svensk mästare igen.

Posa Serenius blev återigen Svensk Mästare vid SM-finalen som avgjordes idag i Uppsala. Stefan Svensson kom 2:a och Ulf Engenström kom 3:a.

040326
Under veckan har det körts tävlingar i Örebro och Skövde.

Vid tävlingarna på Vinterstadion i Örebro den 23:e vann Posa Sereniusföre Antony Klatovsky och Stefan Svensson.

Dagen efter på Billingehus i Skövde vann Antony Klatovsky före Stefan Svensson och Fredrik Olsson.

040321

VM-serien avslutad.

Idag den 21:a mars avslutades VM-serien i isracing med tävling i Berlin.
Stefan Svensson vann C-finalen i dag medan Posa vurpade.

Bulankin från Ryssland blev världsmästare 2004. Posa Serenius kom på 9:e plats och Stefan Svensson blev 15:e.

Kommande vecka körs det tävlingar i Örebro på tisdag, Skövde på onsdag. Sen är det SM-final på Studenternas i Uppsala på fredag kväll och säsongen avslutas med en stor öppen tävling på Studenternas på lördag.

-----

040307
Lite uppdateringar.

Fredagen de 5/3 kördes en tävling på isstadion i Motala. Arrangörer speedwayklubben Piraterna, nykomlingar i elitserien. Det  var fantastiska 3625 personer i publiken.

Resultat:
1. Posa Serenius
2. Stefan Svensson
3. Tomas Ekström
4. Tommy Björklin

-----

28-29/2 körde Posa Serenius en tävling i Erfurt. Tävlingen kördes i Gunda Niemann-Stirnemann Eislaufhalle. En skridskohall i Erfurt.
Första dagen kom Posa på 5:e plats och andra dagen blev det en andraplats. Vann båda dagarna gjorde Günther Bauer. Sammanlagt kom Posa 3:a. En till Svensk förare var och körde i Erfurt. Tommy Björklin som sammanlagt kom på 4:e plats.

040223
Posa och Stefan har i helgen kört VM-seriens 3:e och 4:e tävlingar i Ufa i Ryssland.
På lördagen kom Posa 15:e och Stefan 16:e efter varsin vurpa.

På söndagen kom Posa på 13:e plats efter vinst i D-finalen och Stefan på 14:e plats. Bara att ta nya tag för de båda när VM-serien fortsätter i Assen 13-14/3 och när den avslutas i Berlin 20-21/3.

040215
Posa och Stefan har i helgen kört VM-seriens första två tävlingar i Krasnogorsk utanför Moskva. På lördagen kom Posa 10:a. Stefan var reserv första dagen.
På söndagen kom Posa återigen på 10:e plats medan Stefan blev 14:e.
Nästa VM-tävling är nästa helg i Ufa.

040213

Lördag, söndag 14-15/2 ska Posa Serenius och Stefan Svensson försvara Sveriges och Örnsköldsviks färger i VM-serien. Första 2 deltävlingarna avgörs i Krasnogorsk utanför Moskva.

040213
Länksidan uppdaterad med en massa nya länkar.

040207
Efter första dagen av VM-semifinalen leder Günther Bauer och Vladimir Lumpov. Posa Serenius körde fantastiskt bra i sina 3 sista heat då det blev 3 segrar. Stefan hade det tyngre men fick lite bättre fart i de sista heaten.

040201
Dagens Liga-A tävling vanns av Funbos Antti Aakko före ÖMK-förarna Posa Serenius, Stefan Svensson och Tjitte Bootsma. Bilder fråntävlingarna finns här [bilder]

040131
Återigen isracing på Skyttis IP i Örnsköldsvik efter 34 år. Liga-B tävlingen vanns av Jimmy Flyktman från Funbo MS. Bilder från tävlingen hittar ni här [bilder]

040128
Vid dagens Liga-A tävling i Gävle vann återigen Posa Serenius. Stefan Svensson kom på tredje plats.

040125
Bilder från Skyttis inlagda under Bilder

040125
Sverige slutade på 4:e plats i Lag-VM i Inzell. Stefan och Posa körde alla heat för Sverige. Holland med

040118

Vid dagens Liga-A tävling i Östersund vann Posa Serenius före Stefan Svensson.

040115
Posa Serenius vann Liga-A tävlingen i Bollnäs den 13/1.Tjitte Bootsma kom på 3:e plats och Stefan Svensson kom 5:a. De tre möttes i samma semifinal.

040104
Posa Serenius kom 2:a i en tävling i St.Johann i Schweiz den 3 januari. Vann gjorde Antonin Klatovsky. Tjitte Bootsma kom på 6:e plats.

031231
De båda ÖMK:arna Stefan Svensson och Posa Serenius tillsammans med Jämten Ulf Engenström blir de förare som ska representera Sverige vid lag-VM i Inzell 24-25/2.

031229
Vid tävlingen i Hedemora den 27 december ingående i Santa Cup kom Stefan Svensson på tredje plats följd av Posa Serenius på den fjärde. Antti Aakko vann.

Den 28:e var det tävling i Bollnäs. Där vann Stefan före Robert Eibl, Tyskland. Posa kom där på fjärde plats.

Den sista deltävlingen i Santa Cup avgjordes den 29 i Gävle. Antony Klatovsky, Tjeckien vann före Robert Eibl och Stefan.

Sammanlagt i Santa Cup kom Stefan på andra plats. Vann gjorde
Robert Eibl och trea kom Antony Klatovsky.

031222
Stefan Svensson vann helgens båda tävlingar vid VM-testet i Östersund. Lördagen den 20:e var det träningstävling och på söndagen den 21:a var det VM-kval.

Resultat 21:a december: